設為首頁 收藏本站

後生樣靚馨兒 水蕭波推獨龍,嫩口真水又緊又窄

新手上路

1171 3 hamunmacau 發表於 2016-11-8 13:36:17
囡囡資料

服務類型/樓上骨增值

姓名/後生樣靚馨兒 水蕭波推獨龍,嫩口真水又緊又窄

年齡/24歲

胸圍/33D

身高/154 cm

語言/粵語 國語 

服務費用/350

服務項目/HJ 水蕭 波推 口爆 毒龍 漫游 

囡囡電話/請購買權限后查看

圖文介紹
見到馨兒朋友圈話黎左澳門,佢已經足一個月無黎,
都有的掛住佢,就同佢約好時間上樓享受享受下啦,
馨兒今年22-3歲, 約160高,樣靚,34b波,
入屋先黎個抱抱再揸下波波,然後一齊入去洗白白,
侍浴都好細心唔馬虎,前前後後都有洗,再黎個波推,
沖幹淨有水蕭,上到床先按左陣,按功都可以,
亦唔會求其不過醉翁之意,叫佢快的做服務,
佢好鬼馬咁做左個鬼臉,然後開始由耳仔錫起,
再錫落頸,背最後到pp,係個pp奶左陣就奶c眼,
叫我抬高屁股先奶外面,再伸條脷仔入去,來回左好多次,
伸得又夠入,感覺好鬼正,轉身再幫我奶,最後奶袋,
吹蕭少不免,佢吹功真有一手,桑拿式,又轉又搖頭,
真係前前後後上上下下左左右右,吹到我硬到不得瞭,
跟住梗係火車捐山窿啦,叫佢上套先女上,先慢慢入,
Feel到有真水,佢就開始由慢到快,係咁想坐爆我,
感覺又窄又有水,就即時轉男上到我鞭策佢,
揸住對靚靚波係咁推,再轉側身插,插完轉狗仔,
玩左幾個花式都無黑面,仲好似好享受咁,
最後狗仔全力策騎,佢仲主動用個pp頂番我,
我當然唔未弱不停咁迎合佢,佢越叫越興奮,
最後當然敵唔過佢嘅衝擊就爆曬比佢。
休息左陣先再齊齊過多次水就放低三球半走人。

密碼:^3^)^)33

回復

agogo3988 發表於 2016-11-8 13:56:27
我系佢今日第一個客,剛剛走人。記得上次見佢已經系2個月前,以前叫baby,佢瘦左又靚左。今次系HR,地方好大又舒服,上到去都吾想走,有水蕭乃袋,卜野真系好正,gf feel勁濃,多水好反應,最後後推瞭事,正到暈,上過佢既師兄一定知,系樣靚身型平均的
回復 支持 反對

ldavid 發表於 2016-11-8 14:28:37
師兄可以比囡囡電話我嗎?
回復 支持 反對

ldavid 發表於 2016-11-8 14:29:28
agogo3988 發表於 2016-11-8 13:56
我系佢今日第一個客,剛剛走人。記得上次見佢已經系2個月前,以前叫baby,佢瘦左又靚左。今次系HR,地方好 ...

師兄可以比囡囡電話我嗎?
回復 支持 反對