設為首頁 收藏本站

可毒龍口爆服務好配合淫人妻艾美

註冊會員

1439 2 Pkpk06205 發表於 2016-11-8 13:15:59
囡囡資料

服務類型/樓上骨增值

姓名/可毒龍口爆服務好配合淫人妻艾美

年齡/25歲

胸圍/35D

身高/157 cm

語言/粵語 國語 

服務費用/350

服務項目/HJ 水蕭 波推 口爆 毒龍 漫游 

囡囡電話/請購買權限后查看

圖文介紹

試左個服務王叫艾美,蕩漾人妻樣,身材大波,手感好好,皮膚夠滑,身材少肥,有波有蘿,抱抱後除衫沖身,服務細心,沖洗得好仔細,跟住捉住我條嘢黎含吹,正,條利起個龜頭猛咁轉,深喉不斷,口技一流,幫手抹乾身上床按摩,手法唔錯又夠力按得我好舒服而且一啲都唔趕,按摩30分鐘,按摩完叫我趴低又來波推,漫遊到Patpat,用條舌頭瀨錫pat pat,啜到噓噓聲,毒龍鑽入C眼,爽到爆!轉正面波推,之後一野含落我支炮環保吹,好投入吹到雪雪聲,好鬼爽,細佬硬到鐵咁,差唔多樣樣玩齊,樣樣掂!幫細佬上套,主動坐上嚟開始發動,前後搖,又上下騎,我揸住佢對波,真係正,妹妹超窄,有真水,互搖互磨,唸起都興奮,越來越快,佢一路喘氣,加埋呻吟,好刺激,換我男上,我一路插,佢面部表情十足,加上囡囡呻吟聲,讓我連續用力的衝撞,聽住佢嘅淫蕩聲,飛套口爆佢打個冷震完事,事後又再侍浴,女女佢服務咁週到必定返啅喇…

#%)
密碼:^@(@!$#$

回復

tong841008 發表於 2017-1-21 06:29:20
#在這裡快速回復#^@(@!$#$
回復 支持 反對

295769534 發表於 2017-1-23 22:09:41
谢谢楼主资源
回復 支持 反對