設為首頁 收藏本站

36f巨乳小雪100%桑拿場服務69吹蕭夾腸仔水中蕭毒龍屌hi口爆追魂蕭

註冊會員

1085 12 guyueniaogq0 發表於 2016-9-5 10:18:49
囡囡資料

服務類型/樓上骨增值

姓名/36f巨乳小雪100%桑拿場服務69吹蕭夾腸仔水中蕭毒龍屌hi口爆追魂蕭

年齡/24歲

胸圍/34C

身高/155 cm

語言/粵語 國語 

服務費用/350

服務項目/HJ 水蕭 波推 口爆 毒龍 漫游 

囡囡電話/請購買權限后查看

圖文介紹
小弟我出黎滾不嬲都中意玩大波妹,仲要係有埋毒龍口爆服務玩啲囡囡,呢個小雪就啱曬我玩啦,一早打電話約佢,又比我約到,10分鐘後老電到架步。一入門條囡白滑超大波好鬼正,米六高 ,36f,幾好樣,又好招呼,我坐底吹一陣,除3跟住一齊去沖涼房沖涼夠細心,用手擦沐浴露,夾腸仔,水中蕭,洗完曬抹乾淨上房按摩,力度啱曬我心意,按得好爽,開波戈時·波小雪幫用紙巾漱口水搞凈曬C眼,又用舌尖錫勻我全身每一個位置和器官·吹功精湛,佢諗住吹爆我,小弟我死都忍住唔出,跟住上套,女上狂搖,狂插,配合到位,點玩都唔會炸型,最後抽插幾十↓換左多個動作插到就要爆時按住小雪個頭射左啲精入佢口度接住吹蕭吸曬啲精~加上追魂蕭,爽到入我心囉~小休片刻再沖涼食支事後傾兩句煙比傢用#%)毒龍口爆都係一樣價咋。
密碼:^**$!08^
回復

63452325 發表於 2016-9-5 11:10:17
好大,但係呢個角度po cut頭相,冇樣睇和似有僭建感。不喜勿屌!
回復 支持 反對

siumeng 發表於 2016-9-5 12:11:21
對奶大到好利害,係堅野就有排玩,等報告。
回復 支持 反對

52106761 發表於 2016-9-5 13:29:42
服務真係唔錯,樣大概係三十多啲,比較濃妝。波係真係好撚大,夾腸時爽到。但屁股比較少肉,推車時撞到我有啲痛,但中意大波既絕對值得去
回復 支持 反對

destinywong 發表於 2016-9-5 15:14:31
近期咁多巨乳睇 諗清楚先得
回復 支持 反對

destinywong 發表於 2016-9-5 15:15:28
近期咁多巨乳睇 諗真d先得
回復 支持 反對

marcowong888 發表於 2016-9-5 16:10:01
冇樣睇,G頭哥p0要相睇下得嗎?
回復 支持 反對

陌生傻子 發表於 2016-9-5 16:13:16
52106761 發表於 2016-9-5 13:29
服務真係唔錯,樣大概係三十多啲,比較濃妝。波係真係好撚大,夾腸時爽到。但屁股比較少肉,推車時撞到我有 ...
THX報告 不過三十多真係唔啱我
回復 支持 反對

chowseses 發表於 1970-1-1 08:00:00
此女絕對大波,幾好傾,做做下淫氣逼曬出來,係咁用手掃佢粒閪豆
回復 支持 反對

莫名奇妙 發表於 2016-9-5 18:09:20
肉感人人接受 樣子我就有要求 一般都0k 調頭走就影響全日性趣
回復 支持 反對