設為首頁 收藏本站

38F級真正嘅瘦抵大波靚女小妮子真心正,對波夾腸超舒服、口技爽到打嗮冷震,無跌錢

新手上路

1481 14 a1a 發表於 2016-12-12 15:16:16
囡囡資料

服務類型/樓上骨增值

姓名/38F級真正嘅瘦抵大波靚女小妮子真心正,對波夾腸超舒服、口技爽到打嗮冷震,無跌錢

年齡/23歲

胸圍/33C

身高/162 cm

語言/粵語 國語 

服務費用/350

服務項目/HJ 水蕭 波推 口爆 毒龍 漫游 

囡囡電話/請購買權限后查看

圖文介紹
食佐件好嘢小妮子真正嘅瘦抵大波足足有38F,入房見到小妮子過條事業線真心吸引佐我靚波充滿誘惑,見到讓人想入非非,嘅樣好靚女好姣講嘢都好有情趣,即時過去走水哇對大堅波好軟熟好彈手,馬上除衫佢沖涼,女女好細心咁幫我係乾淨又波推前後真心舒服,又有夾腸用對波夾得實一實係咁抽動跟住水蕭對死淫眼係咁望住我係咁吹查D俾佢吹住嘢,上床女女攬住我又奶又錫,九淺六深式吹奏時快時慢再用條利打轉無忍受力真係俾佢吹爆,我對手又摸佢又揸對大波雙重享受搞到條女係咁呻吟,上套女女騎工十分瞭得細妹又窄又濕,由慢慢咁坐落去慢慢咁快速坐插邊玩我lin令我超級無敵享受,女女個呻吟聲非常之動聽,玩後推又係好玩個啪啪又圓又靚,我用細佬對準個西插落去又緊又窄又多水,跟住搏命抽插從側面睇佢對摸搖擺嘅幅度另我十分興奮大力快速抽插啪啪聲佢好似黎高潮搞叫得好犀利,即時換男上用手邊玩佢對波邊係咁屌佢,女女表情享受同埋好肉緊好似黎緊高潮呻吟得好正我趁住咁加快速度佢個西又夾得我實一實就係咁射嗮D嘢俾佢,真正嘅瘦抵大波兼靚女服務態度絕不黑面任屌絕對強烈推薦。
傢用:3%0
密碼:^^30!&*4
回復

a8981829 發表於 2016-12-12 15:18:03
巨大兇器,得閑約上去試試睇下
回復 支持 反對

sm588 發表於 2016-12-12 15:22:31
真的假的、如果係真要試
回復 支持 反對

hoi 發表於 2016-12-12 15:50:55
堅定流,又後生又大波,的相好似有D問題,緊下報告先。。
回復 支持 反對

百花區 發表於 2016-12-12 15:54:24
LM等報告。呢啲相感覺超雷
回復 支持 反對

single的人 發表於 2016-12-12 17:09:54
呢d真係童顏巨乳。
回復 支持 反對

小明仔 發表於 2016-12-12 17:36:36
排隊,排到癡咗線!
回復 支持 反對

onnine21 發表於 2016-12-12 18:19:18
@@" 點解睇唔到粒的既...
回復 支持 反對

兆賓奏 發表於 2016-12-12 19:20:04
約好左六點!七點同我講ok!我唔知算唔算飛機!
回復 支持 反對

number1 發表於 2016-12-12 19:47:34
一開門比我見到,真係靚到dum一聲,坐C望D,棉花波,真水,叫聲好好聽!值得番食。
回復 支持 反對