設為首頁 收藏本站

嫩口多多 今日過咗嚟,白滑皮膚,笑容甜美又可愛,我推漫遊好舒服絕對好過你女友

註冊會員

901 3 maybe89 發表於 2016-12-15 20:55:08
囡囡資料

服務類型/樓上骨增值

姓名/嫩口多多 今日過咗嚟,白滑皮膚,笑容甜美又可愛,我推漫遊好舒服絕對好過你女友

年齡/24歲

胸圍/34C

身高/167 cm

語言/粵語 國語 

服務費用/350

服務項目/HJ 水蕭 波推 口爆 毒龍 漫游 

囡囡電話/請購買權限后查看

圖文介紹
今日多多(小雪)返咗嚟,佢微信咗我,問我有冇時間上去搵佢,我等我收工上去,真係可惜原來已經有師兄到早我一步去搵佢,哎呀,冇得食頭啖湯真係可惜,不過都唔緊要起碼我係第二個,

睇返個靚妹,樣靚,細細粒,一隻手啱啱好渣曬佢個波,小小包包面,顯得佢仲可愛,我哋兩個好快除曬衫,之後沖涼,沖涼都冇乜嘢隻女朋友多啲,但係隻一個服務型嘅女朋友,因為女朋友都幫你沖涼,哈哈。沖完涼入房按摩

按摩技術唔可以講好叻,但係不過不失,我但係佢都好盡力去幫我按摩,按摩左10 分鐘有多,佢開始用佢一對啊波波瞓喺我背脊上面,首先就係攬實我,之後再用佢一對波慢慢推下,再用佢細細的嘴仔慢慢吸啜我背脊漫遊一下,佢嘅溫柔,到而傢仲記得好清楚,做完曬一啲服務之後,佢就叫我轉身

佢就開始食奶,之後舌頭慢慢奶 我個粒的,之後再慢慢奶到下面大髀內側,之後再慢慢一口一口咁樣行落去,佢吹工比以前進步左好多,以前感覺上佢有少少求其,不過依傢已經好咗好多,至少我唔覺得佢求其,整體上已經算係從合格有餘,之後開始做正經事,就係進入主題

我攞出我個0.01 ,俾佢幫我著雨樓,著完雨褸首先就係女上,佢笑住咁樣坐係我上邊,慢慢對準目標,再用手扶著我細佬慢慢進入,佢係一種慢熱型嘅女仔,上次試過佢叫到中段辦法入咗狀態先會多水

佢喺上邊嘅時候經已慢慢進入狀態我感覺到佢嘅水越來越多時間都差不多我就轉左個位置,我選擇咗狗仔式推車,狂插佢幾分鐘,已經開始有啲頂唔順,我再轉動作,當然就係話帶佢對幾狂插九,我抱膝佢大比我再揸住個波,加速抽插佢5分鐘有多,終於頂唔順時曬出嚟

瞓低休息下,食支煙,吹吹水,再過水,放低傢用#%)

^@!9@!70

回復

stclei 發表於 2016-12-15 21:28:36
Big 6人扮坨地真係悶,好多時詞不達意,都唔知佢喼乜
回復 支持 反對

78200530 發表於 2016-12-25 10:39:08
兄弟 可以分享囡囡微信 或号码吗
回復 支持 反對

xpxoxi 發表於 2017-1-6 18:38:56
密码有乜用,第一次入来
回復 支持 反對