設為首頁 收藏本站

大美女淫西小希,服務吹簫功力相當了得,任屌任換post一試難忘!

新手上路

971 2 大ban 發表於 2016-12-15 21:22:49
囡囡資料

服務類型/樓上骨增值

姓名/大美女淫西小希,服務吹簫功力相當了得,任屌任換post一試難忘!

年齡/19歲

胸圍/34C

身高/168 cm

語言/粵語 國語 

服務費用/350

服務項目/HJ 水蕭 波推 口爆 毒龍 漫游 

囡囡電話/請購買權限后查看

圖文介紹
今晚食佐飯之後覺得無聊咁就約佐件好嘢黎玩,入房小希滿面笑容笑淫淫咁一睇就係淫西一名,個樣又真係靚擁有超級大波,皮膚白白凈凈,對眼電到我暈坨坨,女女主動過黎挑逗我又夠主動又夠淫,搞到細佬有嗮反應,跟住大傢手拖手佢洗手間沖涼,攬住黎前後波推服務周到得黎又舒服,水蕭就施展出佢超強勁嘅口技雪雪聲又吞又錫又深喉,上床後係咁俾波餅我食,跟住用佢條利奶嗮我全身黎挑逗我,高級環保吹功力真係相當瞭得,深喉成條7俾佢吞下去咁犀利,最正眼神交流落深喉,投入吹到雪雪聲戴套女上騎馬,佢捉住我隻手係咁坐邊坐邊啜lin頭,騎得有節奏,跟住轉男上女女反應強烈,最後推車抓住個patpat大力抽插女女叫得淫蕩真係忍唔住俾佐半帶愛液佢,正貨樣靚身材正嘅戰鬥格絕對無跌錢!傢用:3%0
密碼:
回復

78200530 發表於 2016-12-25 10:38:49
兄弟 可以分享囡囡微信 或号码吗
回復 支持 反對

acmillan999 發表於 2017-1-11 21:58:06
我係新手, 請告知如何聯絡
回復 支持 反對