設為首頁 收藏本站

嫩口幼齒靚女高挑索身屌起黎好多水~安娜,鮮鮑緊窄好屌

註冊會員

690 10 xdihewe 發表於 2016-12-14 20:49:25
囡囡資料

服務類型/樓上骨增值

姓名/嫩口幼齒靚女高挑索身屌起黎好多水~安娜,鮮鮑緊窄好屌

年齡/20歲

胸圍/34C

身高/165 cm

語言/粵語 國語 

服務費用/350

服務項目/HJ 水蕭 波推 口爆 毒龍 漫游 

囡囡電話/請購買權限后查看

圖文介紹
前一排試過條女叫安娜,幼齒妹妹仔黎,今日佢過左黎澳門,有幸通知到我,咁我肯定要過去執番劑啦
條女好後生,廿零歲,瘦底高挑165左右,笑容好甜美,對波B cup不過好好揸手,軟綿綿手感唔錯,講老實果句,佢好似我初戀情人,所以我個人好like佢
準時入閘,入到房佢即時坐過黎幫我除衫沖涼,講話好溫柔好親切咁,沖涼有波推,水中簫,真係好爽,佢照舊都好細心下,會好溫柔咁同我沖到乾乾淨淨,嘴功都唔錯,吹到我好撚舒服……
按摩手骨都唔錯架,上次都俾佢服侍得好舒服,呢次都唔例外,指法夠力,五指一下一下咁按,唔會趕時間,而且同佢好好傾下,溝通方面絕對冇障礙
跟著調情十指彈琴之後又錫lin,吹簫功夫唔錯,再加埋啲呼吸聲刺激到我,好興奮咁,唔錯,吹一陣我細佬已經硬到爆
忍唔住即刻上套,開始就先女上,條女騎馬反應自然,條腰好幼好功夫,加埋佢亦都好主動,服侍得我唔錯,佢仲係咁淫叫,跟著我就換狗仔式,用力推,一出一入實在太爽條舒服啦…
最後男上忍唔住就出哂全身氣力,快速抽插十幾下射哂啲子孫出去,實在太舒服喇...
事後食支煙,攬住一齊傾左陣,沖埋涼畀傢用#%0落樓
百分百絕對相中人,試過就知唔會跌錢,我會繼續返食
^%%$%09$

回復

QnearQ 發表於 2016-12-14 22:08:33
老相好,食後生,服務用心,樣靚到爆
回復 支持 反對

pearl100 發表於 2016-12-15 00:39:58
非常漂亮。
回復 支持 反對

j041623 發表於 2016-12-15 01:06:30
食左,呢條女有好有吾好,好ge就系後生樣都吾錯,身材同皮膚都幾好,健談,缺點就系服務比小龍女好dd咁多,又吾比食lin話怕痕,包膠完,想食樣食皮膚食後生可去食用一次,我就列入不番食名單
回復 支持 反對

mai12345 發表於 2016-12-15 02:47:21
條女唔肶食lin鬼去咩,番去咪出來做啦!
回復 支持 反對

abc6363 發表於 2016-12-15 17:58:02
條件非常不錯,還是要試過才知好!
回復 支持 反對

king110 發表於 2016-12-15 18:11:15
服務好,回番食
回復 支持 反對

ace987 發表於 2016-12-15 18:51:07
服務很好,好有女友feel,會繼續翻食
回復 支持 反對

pearl100 發表於 2016-12-15 18:59:13
昨天食完今日再食,服真係好,呢條女我食第2次,樓上話吾俾食lin,但我食足2次lin。
回復 支持 反對

xieziyao 發表於 2016-12-15 19:20:33
服務態度很好,長相清純,溫柔可愛…不二之選。不食後悔,一定會再次返食!!
回復 支持 反對