設為首頁 收藏本站

超爆服務女神清清侍浴body水中蕭,毒龍口爆fit馬好靚!

新手上路

1418 12 tai5566 發表於 2016-12-15 11:10:03
囡囡資料

服務類型/樓上骨增值

姓名/超爆服務女神清清侍浴body水中蕭,毒龍口爆fit馬好靚!

年齡/25歲

胸圍/34B

身高/162 cm

語言/粵語 國語 

服務費用/350

服務項目/HJ 水蕭 波推 口爆 毒龍 漫游 

囡囡電話/請購買權限后查看

圖文介紹

琴晚收工訓醒起身扯扯地,超想去卟野,又係搵食時間!咁就約相好清清搞搞佢。
準時到步上樓,清清笑面歡迎,有波有樣又有籮,性感高挑的身材,皮膚細嫩啱曬我口味。入房清清同我除衫掛衫,除的過程已經等唔切摸佢屁屁同大波,身材好正皮膚好滑,一齊沖涼服務得好好,沖涼幫我撚雀又有環保水蕭,碌野硬邦邦,幾乎就想就地正法。之後入房翻上床等清清服務,開始調情錫頸波推漫遊,用條脷幫我漫遊全身,佢對波又軟又滑好正,跟著做毒龍,轉身雪雪聲咁食我細佬,呑呑吐吐又深喉,吹功絕對超贊越吹越勁。幾乎比佢吹爆要叫停戴套,女上清清係上邊猛un,un得好瘋狂,唔停咁叫得好大聲,之後我再換動作擺佢落床砌,清清好享受咁攬實我捉實我,呻吟聲係我耳邊立體導航,好快就頂唔順爆精出黎,事後回魂蕭洗槍管真係超爽!再休息陣就沖涼傢用3%)落樓,絕對會翻食咯!
密碼6^$*1%^^
回復

455122 發表於 2016-12-15 13:17:22
囡囡我食過幾次 生得有D似李雯, 波靚皮膚白滑 身材特別誘惑,囡囡的水蕭深喉無得頂,大場服務,可長期反食。
回復 支持 反對

苍宆一生 發表於 2016-12-15 15:19:19
酒店房,有史以黎最好嘅一次 服務好卵到唔識講 最後黃金五秒 我切底腳軟 爽。
回復 支持 反對

堅堅 發表於 2016-12-15 16:15:17
吹工好,身材正,服務好毒龍~口爆都有,已約下次。
回復 支持 反對

ghostcyclist 發表於 2016-12-15 17:29:58
名副其實,服務王,翻食名單ing
回復 支持 反對

好難 發表於 2016-12-15 20:12:29
好爽,堅大波夾腸 一流,有下次。
回復 支持 反對

qq3730819 發表於 2016-12-15 20:20:40
啱啱吃完,過2⃣️日再戰!腳仔軟!絕對啱數
回復 支持 反對

gtouyuan 發表於 2016-12-15 22:06:09
啱啱爽完,服務超正無限次番食
回復 支持 反對

78200530 發表於 2016-12-25 10:51:52
谢谢兄弟分享怎样拿到号码
回復 支持 反對

探路 發表於 2016-12-29 21:16:57
怎么联系?
回復