設為首頁 收藏本站

服務王kit kit 初到澳為大家盡興

高級會員

1149 4 大天耳 發表於 2016-12-15 17:27:10
囡囡資料

服務類型/樓上骨增值

姓名/服務王kit kit 初到澳為大家盡興

年齡/21歲

胸圍/35D

身高/154 cm

語言/粵語 國語 

服務費用/350

服務項目/HJ 水蕭 波推 口爆 毒龍 漫游 

囡囡電話/請購買權限后查看

圖文介紹
嘩!今日來左條好淫又多水。服務王 kitkit. !kitkit. 大波有羅又淫又多汁!係肥左小小、但係玩服務要享受就一定要試試!初次來澳。巴打來開新鮮滑胞!!沖涼細心。一 d都5偷懶,用d沐浴露加麻佢又大又滑又彈波波係度係咁擺!真係好過引、之後再水蕭。一d都5急。好似食雪條咁、又滑又含一快一慢、真係最高境界!入到房後首先好有禮貌咁問我飲5飲水,又幫我搽身、好似皇帝咁、之後叫我訓係度、用佢大師級ga 按摩幫我鬆一鬆!鬆到咁上下、加麻佢金魚咀!係咁奶係咁吸背!真係好享受!之後把聲好溫柔,老公你可以轉身、望住我個樣含情密密,個樣又淫、電眼!真係比佢電到!佢好似條蛇咁靠過來慢慢咀我,一邊奶。奶到我重要地帶!佢條摩打舌真係5廣得笑!係咁轉圈!一深一淺。吸左足足十分鐘。差d爆!佢係咁吸無停!!十幾億比哂佢!!出左之後又吸多陣!真係爽死!賣單#%)加小費。

密碼:^@#!9@@%
回復

titan_chen 發表於 2016-12-15 20:14:58
有啲baby fat 不過我就係仲意呢挻!約個時間先探探路先!
回復 支持 反對

stclei 發表於 2016-12-15 21:47:21

廣告相就好無敵,真身就唔知係點?有冇師兄可以講下佢有幾肥,因為最近經常中雷,唔想再奶嘢
回復 支持 反對

78200530 發表於 2016-12-25 10:40:12
兄弟 可以分享囡囡微信 或号码吗
回復 支持 反對

tong841008 發表於 2017-1-21 06:36:48
有无囡囡地址呀兄弟
回復 支持 反對