設為首頁 收藏本站

吹簫(平)平大波控深喉洗車底收陰機夾總令人難忘

新手上路

1270 3 求醉 發表於 2016-12-15 19:47:21
囡囡資料

服務類型/樓上骨增值

姓名/吹簫(平)平大波控深喉洗車底收陰機夾總令人難忘

年齡/22歲

胸圍/35D

身高/166 cm

語言/粵語 國語 

服務費用/350

服務項目/HJ 水蕭 波推 口爆 毒龍 漫游 

囡囡電話/請購買權限后查看

圖文介紹
見到平平成個人精神曬!睇落都幾順眼,160cm咁嘅身高,50kg 34C深深嘅事業線, 美腿靚蘿友,粉紅色的回憶仲好有笑容咁迎接我,入房到根本唔想走囉, 除衫沖涼前後波煎大腸水中蕭,爽死…上床按摩按頸按背照顧週全, 連大腿小腿都照顧得體, 漫遊全身刮背脊,扒住毒龍鑽屎眼,深鑽到鑽入心入肺,6狗式吹, 轉身又繼續漫遊奶上奶落,錫到lin頭,錫埋肚臍,含吹摩打脷啖啖深喉,會望下你咁電死人,吹得好鬼正,好Q爽!床上我就不斷玩下對靚波,手感好,彈力好,佢就一邊錫lin lin,一邊掃我全身,錫落肚,大小腿內外側,食蛋啜鳩,技術嫻熟,我碌野比呀平平吹到即時硬到不可再硬,訓底上套任呀平平坐上黎嘟嘢,過程都係果d喇,根本都唔駛我出手,全程都係佢黎砌我,又用隻鮑魚陰曆夾住,收放自如,大食型嘅佢,真係另有一番嘢味,簡直稱心如意,搞到射左好多精出黎,而傢諗返都好回味下.
食服務食樣嘅淫民們真係點都可以一試㗎. 按摩 水中瀟 收陰機非常瞭得
傢用#00
密碼:^@$#8$0!
回復

abc260531 發表於 2016-12-15 21:43:58
小美女,下次來
回復 支持 反對

骨精威 發表於 2016-12-15 22:03:39
標題欄另人唸起戈個吖平,呵呵
回復 支持 反對

78200530 發表於 2016-12-25 10:38:18

兄弟 可以分享囡囡微信
回復 支持 反對