設為首頁 收藏本站

樣靚身材正後生女心怡~正宗泰式 光豬按摩.可玩69高抽有套吹

新手上路

410 1 absion 發表於 2016-12-16 00:14:57
囡囡資料

服務類型/樓上骨

姓名/樣靚身材正後生女心怡~正宗泰式 光豬按摩.可玩69高抽有套吹

年齡/23歲

胸圍/33C

身高/164 cm

語言/粵語 國語 

服務費用/200

服務項目/HJ 波推 

囡囡電話/請購買權限后查看

圖文介紹

由細識到大既死黨極力推薦心怡俾我,話呢個後生又令女,聽佢咁講我都心鬱鬱,所以決定今次出動,拎左電話之後打過去查傢宅,再約好時間飛過去,真人俾睇佢張相更令,真心想當場先汁反劑先,所以忍唔住先係房到抽一陣水先對奶真係好彈手,之後自已拎毛巾就入去過水,出黎之後心怡已經光豬上陣等緊我啦,大字型訓係到係佢調教。
按摩冇難道對佢黎講,正宗泰式按摩,吾洗驚佢吾夠力,隻驚你吾受得力,肩,腰,推屁股再到小腿全部都有照顧哂,而且仲好傾得,一邊按一邊講,功夫吾怕馬夫,按左大概25分鐘左右,就轉身。
一轉身見到對波對手即刻唔聽話,抽水度非常高,心怡都好配全,上任任抽下面隔底,當然我都係憐香惜玉之人所以都冇挖坑咁挖,心怡就奶下我linlin摸下我細佬岸埋黎調下情先,成個女朋友咁,之後仲問我,要唔要套吹下,我緊係點哂頭話要啦,邊吹邊玩69,真係好鬼識服侍人,就黎想將佢私有化,深喉左幾下之後,就落油起機,佢隻纖纖玉手,摸到細佬好舒服,由慢到快,慢慢chock下chock下咁,feel到我就黎忍唔住時加快左小小速度,細佬就嘔哂白泡瞭,之後就慢慢幫我清潔一下,我再去過去,整體黎講服務同身材算上級,而且帶套吹唔加價,所以傢用係@))。

密碼:^3$$#09#

回復

78200530 發表於 2016-12-25 10:36:27
兄弟 可以分享囡囡微信
回復 支持 反對